Get it together Cher

Visst är det skönt när man inser varför saker och ting är som de är.

Denna kväll har jag haft ett sådant uppvaknande, kommit till insikt med hur världen är och varför den är på det viset. Med dess ord kanske jag har gett lite för mycket hype till hela alltet och några av er kanske blir besvikna när jag säger att det handlar om musik, närmare bestämt Cher Lloyd, popartist.

Chers singel With ur love är varken hennes första stora hit och kanske inte heller den största, men den är den bästa. Want u back har för närvarande flest visningar men så var det ju också den videon som lanserades i samband med hennes genombrott i staterna. Jag vet inte, men det verkar som att jänkarna bara lyssnar på musik som har importerats och noggrant förtullats  samtidigt som de själva sprider sin musik av blandad kvalitet världen över. Förstår inte hur det fungerar riktigt.

Åter till Cher Lloyd. Anledning till att hennes låt With ur love är hennes bästa beror helt enkelt på en sak, självaste Max Martin har varit med och producerat låten. Den mannen vet hur en poplåt skall smidas, ta en titt på hans diskografi om ni törs. Cher borde definitivt kollaborera mer med honom.

Nåväl, nog om pop, det finns annan musik som man kan lägga sin tid på som inte är lika utmattande. Som avslutning bjuder jag på ett klipp med Lambretta och låten Creep, som delvis är skriven av Max Martin. Dessutom är videon rippad från ZTV, nostalgiskt 🙂

Såg på videon och tänkte att ”en sån där vespa skulle man ha”. Insåg snabbt därefter att jag ville ha ALLT som fanns i den där videon 😉

Kram och gonattt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.